Wednesday, 7 December 2011

Pendaftaran Ting 1 tahun 2011 ambilan 2

Assalamualaikum wm wbt kepada semua pengunjung,

Pendaftaran kemasukan pelajar tingkatan 1 tahun 2011 ambilan ke2 akan dijalankan pada tanggal 12hb December ini. Kepada semua calon yang bersetuju untuk menerima tawaran tersebut, sila hadir ke pejabat sekolah untuk urusan tersebut.

Penjaga perlu melengkapkan semua dokumen yang disediakan. Dokumen yang tidak dapat disempurnakan sila bawa kembali ketika sesi pendaftaran penggal persekolahan akan datang iaitu pada 3hb Januari 2012.

Tahniah dari kami warga SM Sains Banting atas tawaran anda.

7 comments:

 1. Assalamualaikum, saya akan mendaftar pada 12/12/2011 untuk tingkatan 2 2012 dan saya menerima surat pada 7/12/2011...ada bebarapa perkara yang ingin ditanya :
  1. Adakah saya perlu membuat prosedur pertukaran sekolah?
  2. Setengah dokumen belum lengkap lagi kerana tiada guru besar/pengetua di sekolah kerana berkursus, boleh ke diberi selepas pendaftaran?

  terima kasih

  ReplyDelete
 2. tahniah,
  1. lengkapkan mana-mana dokumen semampu yang boleh, baki boleh dibawa kemudian nanti
  2. maklum kepada sekolah lama akan penerimaan tawaran ini utk tindakan mereka selanjutnya. buat temujani utk ambil dokumen yang lain dari sekolah lama kelak

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Ustaz amir, ada tak cara memohon ke SMS Banting (BASIS) ni?

  ReplyDelete
 5. Az ;
  sila rujuk ruangan soal jawab dan komen-komen sedia ada untuk rujukan. terima kasih atas perhatian anda

  ReplyDelete
 6. Assalamualaikum. Cikgu, Saya pelajar lepasan PMR.Saya berminat dengan SMS Banting ini. Jadi bagaimana saya ingin mengetahui pihak pengurusan pelajar baru bagi tingkatan 4 (2012) ?

  ReplyDelete